Touch Oranje Series 2024/2025 - R1

NIEUWS


Speelronde 1 Touch Oranje Series

⏱ 21 Sep. 2024 - 13:00-17:00


Het nieuwe touch rugby-seizoen in Nederland ging van start in Amsterdam, waar clubs uit het hele land samenkwamen voor de eerste ronde van de Oranje-serie 2024/2025. Met warme zonneschijn en een levendige sfeer was het een perfecte start van het seizoen.


Teams streden op het hoofdveld van de rugbyclub, een passende locatie na de spannende zomerstop en de Touch World Cup. Speciale dank aan XXX Amsterdam voor de organisatie en aan de twee scheidsrechters, die een indrukwekkende vier uur durende shift draaiden en zorgden voor een soepel verloop van de wedstrijden.


Er werd dat weekend overal touch gespeeld, met andere clubs in ontwikkeling die vrijdagavond in Doetinchem samenkwamen voor een sociaal toernooi. Een mooie samenloop van omstandigheden om de start van het nieuwe touch-seizoen te vieren.



De spanning bouwt zich nu op voor de volgende ronde in Rotterdam op 19 oktober, waar we uitkijken naar alle teams, spelers, scheidsrechters en supporters voor één groot evenement!

Voor meer informatie betreft de uitslagen en eindstand van de 1e speelronde, klik hier.

Boven - Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Delft, Den Haag en Amsterdam spelers na de 1e speelronde van Oranje Series 2024/2025.

Onder - Teams van Enschede, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen en DrieBergen na hun sociaal toernooi vrijdagsavond



Delen


Share by: